01-16-2008, 11:53 PM
Po prostu co niektórym strasznie ciężko zrozumieć, że można mieć życie poza interentem oraz to, że banda nie mających nic lepszego do roboty koleżów na tym forum, wypisujących swe żałosne tekściko - pojaździki przez niemal 24 h/dobę, zwisa komuś i powiewa.
I jak się z tym czujesz? W zasadzie, to akurat w Twoim przypadku myślałem, że udzielanie się na tym forum nie jest podyktowane koniecznością dowartościwania, taniej napinki, podleczenia kompleksów, tudzież szeroko rozumianego porprawienia nastroju. Widać się pomyliłem. No bo przecież mierzymy innych swoją miarą, a ja tu zawsze wchodziłem jeno po to, by się zdrowo pośmiać. Czego już o większości, obecnych użytkowników, nie można powiedzieć.
Necro Desecrator napisał(a):No tak to jest gdy się jest za długo prawiczkiem a każde spojrzenie w lustro to kowadło kompleksów spuszczone na łeb z 10 pietra
I jak się z tym czujesz? W zasadzie, to akurat w Twoim przypadku myślałem, że udzielanie się na tym forum nie jest podyktowane koniecznością dowartościwania, taniej napinki, podleczenia kompleksów, tudzież szeroko rozumianego porprawienia nastroju. Widać się pomyliłem. No bo przecież mierzymy innych swoją miarą, a ja tu zawsze wchodziłem jeno po to, by się zdrowo pośmiać. Czego już o większości, obecnych użytkowników, nie można powiedzieć.
Rotfl'n'lol