08-25-2004, 10:14 PM
Widze postepy w R&M Shopie. Zaczeło sie od zmian z wygladaem i sposobem zamawiania, a tutaj dzisiaj do mnie paczka przychodzi, otwieram i widze szok. Na wierzchu naklejki. To jakis prezent za stałe zakupy - wierne i dlugie - w waszym sklepie? Wszystkie koszulki w soobnych woreczkach, wszystko idealnie poskładanie, paczka szczelna. Dawniej dochodziły do mnie paczki, w których nie wsyzstko było tak dobrze poukładanie, posegregowane. Najcześciej przypominało mi to bigos. Wszystko wrzucone i zamieszane. Teraz... aż chce sie zamawiac, tylko czasem pieniedzy brakuje.
Jesli chodzi o asortyment to ciagle brak naszywek (chociaz widze, ze dodajecie nowe). No i mam pytanie co do czarnej odzieży. Pojawią sie całkowicei czarne bezrekawniki. Bez nadruku. Po prostu czarne o wysokiej gramturze? Chetnie bym kupił takie, po tych upałach, wolałbym sie zabezpieczyc.
Mam nadzieje, ze bedzie wiecej takich zmian. Dziekuje.
Jesli chodzi o asortyment to ciagle brak naszywek (chociaz widze, ze dodajecie nowe). No i mam pytanie co do czarnej odzieży. Pojawią sie całkowicei czarne bezrekawniki. Bez nadruku. Po prostu czarne o wysokiej gramturze? Chetnie bym kupił takie, po tych upałach, wolałbym sie zabezpieczyc.
Mam nadzieje, ze bedzie wiecej takich zmian. Dziekuje.