09-16-2005, 02:45 PM
Juz troche koszulek u was kupilem i generalnie jestem bardzo zadowolony... swietna inicjatywa, tak trzymac, chlopaki! Niemniej jednak - jak prawie kazdy - uwielbiam troche zespolow, ktorych koszulek nie ma ni chu-chu... przykladowo wiele bym dal za koszulke Dark Tranquillity - np. z okladka do albumu Projector (genialnie klimatyczna!), czy CHaracter, a najchetniej widzialbym obydwie w swojej garderobie... marzy mi sie tez jakis Kovenant, w sumie "Nexus Polaris" prezentowalby sie niezgorzej... no i jeszcze jedna kapelka z tamtych rejonow, ktorej koszulke chetnie bym przywdzial - Thyrfing... w sumie zastanawia mnie, jak to jest, ze koszulki kapelek bardzo pokrewnych jak Finntroll sa, a Thyrfinga nie ma...
Poza tym tak na oko brakuje mi tez koszulek kapelek; ktore w sumie sa dosc popularne, a po trwajacym wlasnie Blitzkriegu pewnie ich popularnosc jeszcze wzrosnie - francuskiej Anorexia Nervosa i greckiego Rotting Christ...
Wiem, ze mam sporo propozycji i ze niewiele z nich zapewne spotka sie ze zrozumieniem, ale zywie nadzieje, ze przynajmniej jedna czy dwie z nich spotkaja sie z poparciem reszty forumowiczow oraz akceptacja wlascicieli sklepu
Pozdrawiam!
LOKI
Poza tym tak na oko brakuje mi tez koszulek kapelek; ktore w sumie sa dosc popularne, a po trwajacym wlasnie Blitzkriegu pewnie ich popularnosc jeszcze wzrosnie - francuskiej Anorexia Nervosa i greckiego Rotting Christ...
Wiem, ze mam sporo propozycji i ze niewiele z nich zapewne spotka sie ze zrozumieniem, ale zywie nadzieje, ze przynajmniej jedna czy dwie z nich spotkaja sie z poparciem reszty forumowiczow oraz akceptacja wlascicieli sklepu

Pozdrawiam!
LOKI