09-12-2005, 12:05 PM
HateRox napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Prosiłbym moderatorów o nie banowanie Hateroxa.Kolo jest tak bezdennie głupi ,że ma całkiem spore szanse na wygranie prestiżowego konkursu pt. ,,Największy łoś w necie".co nie zmienia faktu, ze iq i tak masz mniejsze od mojego 8)
hmmm....To jakaś prawda objawiona? Bo jak dotąd, to tylko ty tak twierdzisz smrodzie.
Syska napisał(a):mysle ze jest cos po naszym zyciu.
jak juz wczesniej wspomnialam niewirze w boga ale wierze ze zycie niekonczy sie wraz ze smiercia...wiem dziwne rozumowanie
Czy dziwne? Nie,skądże,jak najbardziej zrozumiałe. Do Boga trzeba się modlic,chodzić do kościółka,przestrzegać szeregu zasad i wielu rzeczy sobie odmawiać, więc po podliczeniu wszystkich ,,za" i ,,przeciw" zrozumiałym jest ,iż zdecydowanie wygodniej nie wierzyć. Z drugiej strony, przeraża nas wizja absolutnej nicości po smierci,wiec aby poprawic sobie humor wyobrażamy sobie świetlany ,,żywot" po naszym zgonie,w krainach niczym z tekstów Rhapsody.O to chodzi,no nie? A może nie mam racji?
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia