09-06-2005, 04:54 PM
Cytat:No rzeczywiście,nie opisuje każdego riffu,akcentu i skali w jakiej utrzymane jest solo,fakt.Mi jednak chodzi o sposób w jaki niemal za każdym razem konstruuje swe ,,dzieła" - gość jak małpa przelatuje po wszystkich
kawałkach,poświęcając im po 3-4 zdania na ,,sztukę""(jego znakiem firmowym jest spolszczanie tytułów),no i w 15 min recenzja gotowa,można iść na piwo z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku .
no i właśnie się mylisz!!! Vlad nie pisze takich recek... szybciej to była moja specjalność (tyle,ze taka recka wcale nie powstaje w 15 minut a w 2 godziny)... choć tym spolszczaniem tytułow to kompletnie zamieszałeś i zupełnie nie kumam o kogo chodzi (ale na bank nie Vlada)
Cytat:Słusznie,ale ja jako odbiorca twojej ,,treści" mam prawo ją komentować
i OK...
Cytat:Szubrycht elegancko zjechał nowego Hłamerfola pomimo ,iż dla Mistic było to z pewnością jedno z priorytetowych wydawnictw
jeden, jedyny raz im się (Mysticowi) to zdarzyło...
Cytat:Po prostu jestem osobą przykłądająca BARDZO duza wagę do poziomu recencji
miło mi... kazdy pisze jak potrafi... i nie każdemu musi się to podobać, ja sam miewam lepsze i gorsze recki (doskonale zdaję sobie z tego sprawę i orłem w tej materii nie jestem)
Cytat:Przy pierwszych dwóch numerach jakoś przymykałem na to oko(i tak wydawaliscie mi sie duzo wiekszymi profesjonalistami niz HMP), ale 11 zł piechotą nie chodzi,wiec zrezygnowałem.
i OK... choć rzeczywiście 11 zł to dla wielu majątek...
Cytat:Mam też świadomość ,że na rzeczy ,które wam wytykam 95% czytelników nie zwróci uwagi wiec problemu wielkiego nie ma.
problem jest... po co wydawać te 11 zł, skoro można sobie poczytać w empiku i przy okazji zniszczyć egzemplarz, którego potem inny już nie kupi (a tak to bywa i staje się u nas w Polsce normą - nie piję tu do Ciebie kolego, a po prostu komentuję to co widzę w salonach empik)
Cytat:PS. W moim mieście już od dwóch numerów jesteście jedynym pismem metalowym ,ktore naprawdę się sprzedaje! HMP,Mega sin i Seven gates zaczynaja zalegać na półkach,nie wspominajac juz o T'a.
dzięki za info i wielkie dzięki za szczerą opinię!!
pozdrawiam