09-05-2005, 04:28 PM
HateRox napisał(a):...czosnek o kulistych kształtach!!! dalem dupy, bo zalozylem podobny topic!!! fuck shit!
nie pisalem jeszcze tutaj, wiec smarkam na wszystko co zwiazane jest z bogiem i wiara, bo skoro to "cos" jest wszechmocne (jak pivo Wojak) to dlaczego sie rodza dzieci z ulomnosciami, ktore niczemu nie zawinily, a jednak maja kalectwo na cale zycie..
a druga sprawa jest taka, ze zadna wiara ani sila nie da rady poprawic czegos, co wczesniej zjebalismy, np. skoro jakis koles majacy chorobe serca umiera z powodu tego, ze nie wzial tabletek, to czyja to wina???
trzecia sprawa jest, ze mnie zrobil tata z mama badz odwrotnie, wiec jakim on stworzycielem jest??? slonce tez kiedys sie wypali itp. itd.
czwarta rzecza jest to, ze skoro to "cos" istnieje to dlaczego sa tylko odosobnnione przypadki tego, ze ktos widzial swietego i to tez nie jest w pelni pewne (matka teresa z kalkuty, ojciec pio czy cos)
wszystkie rzeczy takie jak bog, szatan i inne shity sa dla mnie smieszne. rodzisz sie, bo stary nie mial gumy, zyjesz czosnek o kulistych kształtach wie po co (wg chrzescijanstwa masz misje, ktorej musisz sie sam domyslic), umierasz, zakopuja cie pod glebe, jak psa i tam gnijesz - oto moja historia zycia
Haha, rozwaliłeś mnie tym postem dokumentnie. Ale w jednym miałem rację - dałeś dupy. I to jeszcze jak
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!