09-04-2005, 03:16 PM
Cytat:fajna płyta, przyznaje. Ale ambitniejszych kapel i tym bardziej płyt jest bardzo ale to bardzo dużo.
IMHO w ogole wszystkie Papa Roache i caly ten nurt jest dla ludzi unikających jak ognia jakiejkolwiek muzyki zobowiązującej do czegokolwiek, subkultur, skinów, gniewu starych, komentarzy sąsiadek (lol!) itp itd. To of korz tylko moje zdanie, czujta sie wolne do wyprowadzenia mnie z bledu (chociaz latwo nie bedzie (tym bardziej tak zeby za duzego offtopa nie robic))
Hmmm a jakie to sa inne 'Papa Roachowe zespoly' wg Ciebie???
Mojej mamie np. nie lezy muzyka jakiej slucham, a i sasiedzi sie dopieprzaja czesto. Inni ludzie, ktorzy wiedza o mnie tylko to jakiej muzyki slucham uwazaja mnie za metalowe
bo slucham Papa Roach
. Wiesz, nie ukrywam, ze jest to kapela dla zbuntowanych nastolatkow, ktorzy sa wkurwieni na caly swiat i chca pokazac jak to im zle na tym swiecie, no ale mi sie teksty podobaja, muzyka no i wogole wszystko i nic na to nie poradze. Swojego gustu nie zmienie, a i nie chce go zmieniac
No i wiadomo, ze sa o wiele ambitniejsze zespoly, ale do mnie jak narazie Papa Roach trafia i tyle