09-04-2005, 01:03 AM
1 - Xandria - przyznaje
ach ten mHrrrok i w ogole joł!
widzialem teledysk na vivie ktorejstam i z przerazeniem stwierdzilem ze najprawdziwszym zespolem z nurtu na tv jest... L'ame Immortelle... który może nawet sie jeszcze pojawi tu
ja jednak do niego nic nie mam jak cos
2 - Delight (juz slysze te bluzgi
), wokal dopasywany do podkladu jak Samoobrona do sejmu, z reszta sam podklad instr tez niezbyt ambitny (ot hjewi metal bez emocji ani pomysłu, o tak zeby po prostu cos sobie gralo w tle)
3 - Evanescence - wiem, to nie gotyk... ale skoro juz wspomniano to potwierdzic nie zaszkodzi
ach ten mHrrrok i w ogole joł!
widzialem teledysk na vivie ktorejstam i z przerazeniem stwierdzilem ze najprawdziwszym zespolem z nurtu na tv jest... L'ame Immortelle... który może nawet sie jeszcze pojawi tu
ja jednak do niego nic nie mam jak cos2 - Delight (juz slysze te bluzgi
), wokal dopasywany do podkladu jak Samoobrona do sejmu, z reszta sam podklad instr tez niezbyt ambitny (ot hjewi metal bez emocji ani pomysłu, o tak zeby po prostu cos sobie gralo w tle)3 - Evanescence - wiem, to nie gotyk... ale skoro juz wspomniano to potwierdzic nie zaszkodzi
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka