06-10-2004, 09:11 PM
ave! dla mnie Metallica zawsze bedzie legendą i najlepszym zespolem na swiecie!! to od niej zaczelem sluchac metalu i bardzo ją szanuje za wszystko co zrobili.
mimo ze ogolnie metalu slucham od ok 4 lat [w porownaniu do co niektorych to malo] to znam Metallice dobrze i uwazam ze na kazdej plycie jest cos dobrego.
co prawda - stare albumy byly wrecz zajebiste [sorry za wyrazenie]
szczegolnie Meta jako zespol z czasow Mastera, One'a i Blacka jest super!! pozniej - wiadomo ... kazdy sie zmienia. Load i Reload sa duzo slabszymi albumami. Garage bardzo ciekawy. ale juz S&M dla mnie genialna !! a St. Anger jest dobry. brak solowek i spokojniejszych ballad - szkoda ! ale album jest naprawde dobry!
to moje zdanie ...
aha PS. na St. Anger jakos nie widze ani troche hh
pozdrawiam!
mimo ze ogolnie metalu slucham od ok 4 lat [w porownaniu do co niektorych to malo] to znam Metallice dobrze i uwazam ze na kazdej plycie jest cos dobrego.
co prawda - stare albumy byly wrecz zajebiste [sorry za wyrazenie]
szczegolnie Meta jako zespol z czasow Mastera, One'a i Blacka jest super!! pozniej - wiadomo ... kazdy sie zmienia. Load i Reload sa duzo slabszymi albumami. Garage bardzo ciekawy. ale juz S&M dla mnie genialna !! a St. Anger jest dobry. brak solowek i spokojniejszych ballad - szkoda ! ale album jest naprawde dobry!
to moje zdanie ...
aha PS. na St. Anger jakos nie widze ani troche hh
pozdrawiam!
Fly, fly to the rainbow, fly away, so far away ...