06-10-2004, 07:20 PM
Heh... Ja też pochodzę z jakże pięknego i wielkiego miasta - Tarnowa (czyt. zadupie ogromniaste). Interesuję się Mangą, Anime, kulturą i sztuką Japonii (Japonia feudalna, Ninjutsu, ogólnie japońska broń biała), jRPG (dla niewtajemniczonych: japońskie Role Playing Games - np. sztandarowy Final Fantasy czy Seiken Densetsu), gry narracyjne (Wampir czy też może mniej narracyjny Warhammer Fantasy Role Play).
Sporty ?? Ogólnie rzecz biorąc, to jestem raczej domatorem, wolę zagrać w piłkę nożną w fotelu (PSX still alive), niż biegać za kawałkiem szmaty po boisku... Wogóle, jakoś nie przepadam za sportami... Jedyna rzecz, którą można nazwać w moim przypadku sportem to bieganie i spacery, czasem wypady na rower.
Muzyka ?? Dziwnie czuję się teraz pisząć to na Forum Rock&Metal, bo jeszcze pare miesięcy temu słuchałem HH... Teraz słucham Californiskiego Punk'u, Hardcore'u, Rock'a (np. Dead Rock) i Metalu (np. Power, czasem trochę Death i Black)
Sporty ?? Ogólnie rzecz biorąc, to jestem raczej domatorem, wolę zagrać w piłkę nożną w fotelu (PSX still alive), niż biegać za kawałkiem szmaty po boisku... Wogóle, jakoś nie przepadam za sportami... Jedyna rzecz, którą można nazwać w moim przypadku sportem to bieganie i spacery, czasem wypady na rower.
Muzyka ?? Dziwnie czuję się teraz pisząć to na Forum Rock&Metal, bo jeszcze pare miesięcy temu słuchałem HH... Teraz słucham Californiskiego Punk'u, Hardcore'u, Rock'a (np. Dead Rock) i Metalu (np. Power, czasem trochę Death i Black)
What I'm suppose to do,
When I'm going outside ?
I must hide, before the Sunrise...
When I'm going outside ?
I must hide, before the Sunrise...