08-29-2005, 11:45 PM
warsadal napisał(a):To jest chore.. Nie można żyć tylko w imię własnej korzyści.
mozna. zabronisz mi, faszysto?
Cytat: Toby niszczyło ogólnieprzyjęty ład społeczny.
dlaczego ten "ogolnie przyjety ład społeczny" ma być czymś dobrym i wartym ochrony przez totalitarne państwo?
Cytat: Będziesz wyrzucał śmieci na podwórko sąsiada, bo tak ci jest wygodniej? Będziesz kradł, bo akurat potrzebujesz kasy?
jak boga nienawidzę - jesteś DEBILEM DO KWADRATU!!!
słuchaj, _kurwa_, bo juz trace cierpliwosc
Już na samym początku oznajmiłem, że podstawą społeczeństwa wolnego jest bezlitośnie egzekwowane i przestrzegane PRAWO WŁASNOŚCI! Nie mogę wyrzucić śmieci na podwórko sąsiada, gdyż łamę jego PRAWO WŁASNOŚCI! Jeśli tak zrobię i wejdę ze śmieciami na jego podwórko, to w najlepszym wypadku poda mnie on do prywatnego sądu, który uzna że złamałem prawo własności sąsiada i zażąda ode mnie rekompensaty, a jeśli się nie zgodzę, nastąpią sankcje, różnego typu - to już określi rynek. Mogą mi na przykład wypowiedzieć umowę o dostawę wody, ponieważ w umowie był punkt o przestrzeganiu prawa własności sąsiadów mojej posesji itp.
W najgorszym wypadku sąsiad mnie zastrzeli przy próbie wtrynienia na jego posesję ze śmieciami, i będzie miał do tego prawo. Proste. Skuteczne.
Skurwiały argument o kradnięciu kasy pominę nawet, godzi w mój intelekt i intelekt pozostałych użytkowników

Cytat:EDIT:KelThuz napisał(a):won stąd , geje!Twoja reakcja na nieprzychylne reakcj na temat wiadomego zespołu. To tak a'propos tzw. wolności słowa.
Other bands play, MANOWAR KILL!!! - przykazanie 11
no i? mam prawo was zbluzgać, a wy macie prawo zbluzgac mnie. to prywatne forum. tylko wlasciciel moze rozstrzygnac komu przyznac racje, kogo zbanowac itd.
i kto tu jest socjopata?