08-28-2005, 11:08 PM
warsadal napisał(a):Być może, ale elementarna różnica między nami polega na tym, że Ty uważasz, że musimy ją przed czymś bronić, ja nie widzę takiej potrzeby. Mojej wolności nic nie zagraża
poniewaz nie masz pojęcia jak bardzo zniewolony jesteś, tzn. w jak bardzo zniewolonym przez socjalizm kraju żyjesz. Innymi słowy, jesteś wyprany, ja nie
Cytat:HA! Poszukaj w sieci starego programu Unii..
no, mam go przed sobą , i nic bardziej policyjnego od tego, co mamy teraz, nie widzę, a wręcz przeciwnie
Cytat:Kurna, Kel czy do ciebie nic nie dociera??? Nie jestem lewakiem. Obaj jesteśmy prawicowi z tym, że ty jesteś skrajnie prawicowy, a ja jestem bardziej umiarkowany.
jestem skrajnie prowolnościowy i nie toleruję roznych takich "nie-do-końca" "umiarkowancow", ktorzy byliby sklonni pojsc na kompromis z socjalistami, byle tylko zachowac czesc swoich przywilejow. jestes bezideowcem
Cytat:Czy to, że ktoś ma inne poglądy niż ty znaczy, że zmienia je wraz z modą?
jesli ktos ma poglady inne niz skrajny libertarianizm, naraza sie na wplyw socjalistycznej demagogii
Cytat:Popełniasz kolejny błąd. I tym razem najgorzej o tobie świadczący, bo mieszasz przekonania polityczne do orientacji seksualnej. Co to ma wspólnego?!
lol
terminu "pedał" używam podobnie jak w rozmowach o muzyce na określenie miałkiego, wyegzaltowanego typu człowieka, który nie chce się przemęczać i jest w ogóle taki ... spedalony!
Cytat:A porównaj plan gospodarczy przkładowo PO i Samoobrony... Sam Donal Tusk mówił, że Polskę w najbliższych wyborach czeka wybór między liberalną PO a róznymi rodzajami socjalizmu.
bezczelna demagogia. PO jest rownie liberalne co unia wolnosci, odpowiedzialna za socjalistyczne rzady w koalicji z aws
Cytat:Ponadto chciałbym napisać, że podchodzę z niecodziennym zażenowaniem do tego w jaki sposob probujesz bronić swoich tez. Tez na których obronę wyrażnie brakuje ci argumentów i kiedy ewidentnie przegrywasz
lol, ja tu nie przegrałem ani jednej batalii, ponieważ ja w przeciwieństwie do was używam ARGUMENTÓW, wy rzucacie pustymi frazesami. Przewaga mojego wieku, wykształcenia, oczytania i doświadczenia po prostu jest miażdżąca, i w zasadzie nie wiem czy jest sens bym dalej prowadził z wami dyskusje, skoro jesteście całkowicie głusi na racjonalne wolnorynkowe argumenty...
żenua