08-28-2005, 10:11 PM
KelThuz napisał(a):Popełniasz kolejny błąd. I tym razem najgorzej o tobie świadczący, bo mieszasz przekonania polityczne do orientacji seksualnej. Co to ma wspólnego?!Cytat:Kolejne totalitarne hasło. Widzę, że naprawde bardzo się róznimy (na moje szczęście!!)Ja preferuję liberalną demokrację, ty zaś- totalitaryzm, szykany przeciwników politycznych, etc.
nie , ty preferujesz spokój i lirykę trawienia, masz w dupie ideały wolności, jesteś typem człeka-chorągiewki, który ma takie poglądy, jakie akurat są modne lub mu pasują. Innymi słowy, jesteś pedałem. Liberalna demokracja (eufemistyczne tudzież oksymoroniczne określenie socjalizmu totalitarnego) jest dla pedałów. Libertarianizm - dla normalnych ludzi.
Cytat:mylisz się chłopczyku, nie ma zasadniczej różnicy pomiędzy PiS a SDPL np. Ponieważ zasadnicza różnica, to pogląd na gospodarkę, a ten jest wśród obu tych ugrupowań taki sam - gospodarka socjalistyczna, reglamentowana, z udziałem dużego sektora państwowego, wysokie podatki, składki, obciążenia, koncesje, licencje, państwowe służby itd. Słowem - faszykomunizm, zaorać.A porównaj plan gospodarczy przkładowo PO i Samoobrony... Sam Donal Tusk mówił, że Polskę w najbliższych wyborach czeka wybór między liberalną PO a róznymi rodzajami socjalizmu.
Ponadto chciałbym napisać, że podchodzę z niecodziennym zażenowaniem do tego w jaki sposob probujesz bronić swoich tez. Tez na których obronę wyrażnie brakuje ci argumentów i kiedy ewidentnie przegrywasz dyskusję piszesz coś w stylu "Ja mam rację, bo tak, a ty nie masz racji, bo nie , pier***ony ch*ju!"- typowe polskie prostackie mega niekonstruktywne myślenie, z którym jednak w kilka lat sie uporamy.