08-28-2005, 09:15 PM
Cytat:ekstremizm w obronie wolności jest niezbędnyByć może, ale elementarna różnica między nami polega na tym, że Ty uważasz, że musimy ją przed czymś bronić, ja nie widzę takiej potrzeby. Mojej wolności nic nie zagraża

Cytat:lol, niby w jaki sposób, mądralo?HA! Poszukaj w sieci starego programu Unii..
zresztą Polska jest już państwem policyjnym , gdzie policja może całkowicie bezkarnie pogwałcić twoje prawo własności i zabrać ci na przykład dowód rejestracyjny, gdy wykryje że jeździsz na oleju opałowym a nie na ropie i tym podobne skurwysyństwa. UPR właśnie chce znieść totalitarne państwo policyjne, lolku
Cytat:populistycznymi hasłami rzucają twoi lewaccy idole, chłopcze.Kurna, Kel czy do ciebie nic nie dociera??? Nie jestem lewakiem. Obaj jesteśmy prawicowi z tym, że ty jesteś skrajnie prawicowy, a ja jestem bardziej umiarkowany.
moje hasła są wybitnie elitarystyczne, godzą w zakonserwowany ład społeczny i postulują rewolucyjne zmiany w mentalności ludzi
Cytat:ie , ty preferujesz spokój i lirykę trawienia, masz w dupie ideały wolności, jesteś typem człeka-chorągiewki, który ma takie poglądy, jakie akurat są modne lub mu pasują
Czy to, że ktoś ma inne poglądy niż ty znaczy, że zmienia je wraz z modą?