08-27-2005, 07:00 AM
Jałokim napisał(a):Goldie napisał(a):ja miałem tylko 35km ale potrafiłem bez uprzedzenia z chaty wyjść i pójść pieszo, to tylko 5 godzin ;P
chyba bardzo szybko chodziszmi taka podróz zajmowała coś koło 6, 7 godzin jak nikt sie nie zatrzymywał
mam silne nogi
szybko chodzę i szybko biegam(a raczej długo potrafię biegać) 
Kamael napisał(a):Nas dzieliło ponad 30 km, prawda jest taka, że widzieliśmy się raz w tygodniu i to tylko kilka godzin. Było trudno, każdy ze swoimi obowiązkami, licznymi zajęciami... Ja byłem w stanie coś takiego wytrzymać, ona nie. Oczywiście trudno powiedzieć, czy odległość była głównym powodem końca (nigdy nie było mi dane dowiedzieć się, dlaczego zostałem pewnego dnia zostawiony bez możliwości powiedzenia chociaż słowa)... Głównym pewnie nie, ale na pewno jakiś jego procent stanowi.
Od tamtego czasu jestem solo... Choć może coś w najbliższym czasie się zmieni ; ). Mówiąc szczerze nie wiem czy ja nadaję się do jakichkolwiek kontaktów międzyludzkich ;D. Trudno mi więc powiedzieć czy moja osobowość pozwala mi być dobrym partnerem.
jakieś 90% tego dotyczy również mnie

Ja zostałem zablokowany na gg nawet
![[Obrazek: Filczek.gif]](http://imagegen.last.fm/ElliottSmith/oartists/Filczek.gif)
Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.

mi taka podróz zajmowała coś koło 6, 7 godzin jak nikt sie nie zatrzymywał