08-24-2005, 08:29 PM
Tristania to Tristania - koniec, kropka
chyba nie trzeba pisać gatunków żeby było wiadomo o co chodzi
A jeśli już koniecznie szufladkować, to to delikatna sprawa - o Therionie już wyczytałem wiązanke z 5 gatunków (wśród których o dziwo nie było ani symph metalu ani gotyku
), a w szkole usłyszałem że gra... viking metal 
Możnaby pójść na kompromis i uznać ich za symfoniczny goth metal
a po zastanowieniu, biorąc pod uwage że sporo gotyckiego metalu to granie z niewielką ilością melodii, to wspomniane określenie chyba najlepiej by pasowało.
Wracając do tematu - World of Glass :!:
BTW - Ymir, tyrknij mi na gg (2538335), bo po dłuższej obserwacji widze że mamy prawie identyczne uszy
chyba nie trzeba pisać gatunków żeby było wiadomo o co chodzi
A jeśli już koniecznie szufladkować, to to delikatna sprawa - o Therionie już wyczytałem wiązanke z 5 gatunków (wśród których o dziwo nie było ani symph metalu ani gotyku
), a w szkole usłyszałem że gra... viking metal 
Możnaby pójść na kompromis i uznać ich za symfoniczny goth metal
a po zastanowieniu, biorąc pod uwage że sporo gotyckiego metalu to granie z niewielką ilością melodii, to wspomniane określenie chyba najlepiej by pasowało.Wracając do tematu - World of Glass :!:

BTW - Ymir, tyrknij mi na gg (2538335), bo po dłuższej obserwacji widze że mamy prawie identyczne uszy
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka