08-20-2005, 11:56 AM
Ja Najta lubie pare utworów, np. "Away" i... i... cośtam jeszcze ze starszych (nie pamietam juz, od dawna nie mam na kompie
słucham przy okazji goszczenia u kogoś), ale jako całość IMO raczej troche nie ten tegesowi są
Pozdrów kumpla 
mrok, melancholia i te sprawy
słucham przy okazji goszczenia u kogoś), ale jako całość IMO raczej troche nie ten tegesowi sąYmir napisał(a):zobaczył klip do Wish I had an Angelten utwór... nie wiem, może coś ze mną nie tak, ale uważam go za szczyt wieśniactwa z całej ich kariery (o teledysku rodem z wieczornego filmu akcji z polszmatu nie wspominając)... cóż, nie moja wina że *takie* hjewimetalowe riffy uważam za kicz
Pozdrów kumpla 
Ymir napisał(a):Sam nie wiem czy jest az taki "true", czy az taki "pozer"...z nieco innej acz podobnie kulisto-czosnkowatej beczki: to u mnie trafił się koleś który chodził ubrany na bardzo chcącego zwrócić siebie uwage gota - standard: długi, czarny skórzany płaszcz, reszta na czarno, glany, blady makijaż, włosy farbowane na czarno i czarna kredka do oczu............ a na klacie koszulka Iron Maiden
mrok, melancholia i te sprawy
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka