08-19-2005, 12:27 PM
więcej zespołów grających DOOM METAL i GOTYK (Within Temptation, Nightwish i inne cukiernice podane na srebrnej tacy, które zna każda 12 latka dzieki MTV nie liczą się, a Evanescence to nie gotyk), bo tyle ich jest że...
Szczególnie o My Dying Bride (wiekszy wybór... i pozbądźcie się logo Peaceville z pleców koszulek/bluz "The Angel And The Dark River"
), Lacrimas Profundere, Theatre of Tragedy i Artrosis bardzo bym prosił
Jeszcze fajnie by było jakby sie pojawiło coś z industrialu, a szczególnie zespołu Velvet Acid Christ (Z tego co wiem sporo fanów sie znajdzie tu i tam, a jako że nie mają przedstawiciela handlowego na terenie Europy to możnaby stworzyć niezły interes
, bo w trosce o swoje portfele i o dobre polskie tanie wina (ktore maja termin ważności, więc muszą schodzić w regularnym tempie), zza oceanu ludzie raczej nie zamawiają :?)
Szczególnie o My Dying Bride (wiekszy wybór... i pozbądźcie się logo Peaceville z pleców koszulek/bluz "The Angel And The Dark River"
), Lacrimas Profundere, Theatre of Tragedy i Artrosis bardzo bym prosiłJeszcze fajnie by było jakby sie pojawiło coś z industrialu, a szczególnie zespołu Velvet Acid Christ (Z tego co wiem sporo fanów sie znajdzie tu i tam, a jako że nie mają przedstawiciela handlowego na terenie Europy to możnaby stworzyć niezły interes
, bo w trosce o swoje portfele i o dobre polskie tanie wina (ktore maja termin ważności, więc muszą schodzić w regularnym tempie), zza oceanu ludzie raczej nie zamawiają :?)
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka