08-19-2005, 11:04 AM
widze Diablo2 - popieram
klimat i w ogóle
chociaz to co walneli w dodatku "Lord of Destruction" to straszna żenada
. Bez klimatu, bez wyczucia, bez szans na spodobanie sie graczowi i słuchaczowi :?
A jeśli już mówimy o majstersztykach soundtrackowych - DIABLO (czesc pierwsza) tam dzieki muzyce i dzieki klimatowi gry naprawde można było się bać chodząc po Katakumbach i poczuć (uwaga!) klimat Opetha chodząc po mieście (nie wiem czy wtedy Opeth istniał, ja w każdym razie wtedy jeszcze gnojem byłem i nie znałem)
W ogole muzyka wspaniała, a to co zrobili z klimatem w D2 to po prostu czosnek o kulistych kształtach. Tylko muzyka ratuje całość (a ja ją musze wyłączać bo na moim czołgu z prockiem 300mhz... ech, domyślcie sie jak wygląda duel z czarką przy pingu 500
)
No i niezapomniany Fallout
Wspaniałe ambientalne klimaty (przynajmniej w dwójce, z jedynki nie pamietam (możliwe ze mi wieża poszła sie bawić gdzie indziej jak w to ciupałem
), a "Tactics" jeśli dobrze kojarze miało niezbyt rewelacyjny ST... w ogóle całe "Tactics" było niezbyt rewelacyjne
)
klimat i w ogóle
chociaz to co walneli w dodatku "Lord of Destruction" to straszna żenada
. Bez klimatu, bez wyczucia, bez szans na spodobanie sie graczowi i słuchaczowi :?A jeśli już mówimy o majstersztykach soundtrackowych - DIABLO (czesc pierwsza) tam dzieki muzyce i dzieki klimatowi gry naprawde można było się bać chodząc po Katakumbach i poczuć (uwaga!) klimat Opetha chodząc po mieście (nie wiem czy wtedy Opeth istniał, ja w każdym razie wtedy jeszcze gnojem byłem i nie znałem)
W ogole muzyka wspaniała, a to co zrobili z klimatem w D2 to po prostu czosnek o kulistych kształtach. Tylko muzyka ratuje całość (a ja ją musze wyłączać bo na moim czołgu z prockiem 300mhz... ech, domyślcie sie jak wygląda duel z czarką przy pingu 500
)No i niezapomniany Fallout
Wspaniałe ambientalne klimaty (przynajmniej w dwójce, z jedynki nie pamietam (możliwe ze mi wieża poszła sie bawić gdzie indziej jak w to ciupałem
), a "Tactics" jeśli dobrze kojarze miało niezbyt rewelacyjny ST... w ogóle całe "Tactics" było niezbyt rewelacyjne
)
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka