08-22-2004, 05:29 PM
marian3a napisał(a):Dżemik napisał(a):Coz.. Jaki kraj tacy politycy.. Skoro 1/3 narodu oddaloby glos na pana Endrju L. to coz sie dziwic ze sejm przypomina zoo.. Polityka sie nie interesuje specjalnie.. Ale moim ulubionym czlekiem na Wiejskiej jest Rokita.. (Krakow rzadzi! =P)
ojjj odczep sie od Leppera !! to w brew pozorów dobry gość zależy tylko co on chce ... czy chce zdobyć władze i gnić na krześle czy chce tak jak ma w programie wyborczym przeprowadzić te reformy niektóre pomysły mi sie jego podobają chce zeby jednostka byłą na górze było wszystko państwowe wszyscy zarabiali podobnie i zyli na dobrym godnym poziomie to mi sie podoba..
..a dotego jest wyksztalcony i kulturalny.. =/
1. To kretyn..
2. Chce sie tylko jak najwiecej nachrapac kaski (czyli jak wiekszosc politykow) a nie pomoc rolnikom..
3. Przekrety.. przekrety..
4. Patrz pkt 1
[quote]mi sie jego podobają chce zeby jednostka byłą na górze było wszystko państwowe wszyscy zarabiali podobnie i zyli na dobrym godnym poziomie to mi sie podoba[quote]
To sie nazywa komuna..
Facet ma ciekawe pomysly na podniesienie polskiej stopy zyciowej.. Za malo zarabiaja pielegniarki i gornicy? Dodrukowac wiecej kasy..