• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

guitar

Heh... nie znam dokladnie historii firmy Epiphone, ale za to wiem, ze jesli chodzi o gitary Gibson, to po raz pierwszy mostek typu tune-o-matic zastosowany zostal w gitarze Gibson Les Paul w roku 1953... Jak wiadomo, obecnie produkowane gitary Epiphone, sa po prostu tanszymi, mniej starannie wykonanymi wzorami gitar Gibson'a i sa sygnowane logo tej firmy...
W kazdym razie, piszac o mostku zdjetym z gitary co najmniej klasy Epiphone, chodzilo mi o to, ze nie potrzebuje mostka zdjetego z gitary klasy np. Presto... No i chodzilo mi tez o to, ze moze to byc mostek zdjety rowniez z jakiegos oryginalnego modelu Gibsona Wink
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
guitar - przez kuba - 06-09-2004, 08:36 PM
[Bez nazwy] - przez nosferatu - 06-09-2004, 09:05 PM
[Bez nazwy] - przez kuba - 06-09-2004, 09:43 PM
[Bez nazwy] - przez nosferatu - 06-09-2004, 10:19 PM
[Bez nazwy] - przez kuba - 06-09-2004, 10:25 PM
Re: guitar - przez Patyk - 07-02-2004, 12:45 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.