08-11-2005, 06:13 PM
nastepny.... n/c ludzie czy ten kraj upada juz calkowicie? czy nikt juz nie umie czytac ze zrozumieniem? poczytajcie sobie teksty KelThuza i Necro Desecratora i zastanowcie sie czy te
Necro Desecrator napisał(a):Na Kroma!A jednak można spotkać na przeżartych pozerskim ścierwem metalowy forach,ludzi rozumiejących fenomen tych Przepotężnych Transcendentalnych Wojowników zesłanych na ziemię w celu dokonania Metalowego Zbawienia
Necro Desecrator napisał(a):Też tak uważam...Zdaję sobie sprawę ,iż Daniel H. jest posiadaczem zajebiściewyczesanegowkosmos wokalu ,ale mam również na uwadzę fakt boskiej interwencji w działalność LH ,która na pewno skrzyżuje drogi Wojtka z nowym wokalnym Mister Universum!BTW, coś mi mówi ,że moment w ,którym skonfrontuję swoje narządy słuchu z Nowym Dziełem Bogów może byc dla mnie jeszcze bardziej intensywnym przeżyciem niż koncert ManOwaR w Czechach...wypowiedzi czy tez inne ktorych juz nie bede cytowal sa napisane jako powazne oceny tego zespolu? no i jak? boli? goraco w glowke? pala sie wlosy? kurwa mac co sie porobilo w tym kraju