08-10-2005, 09:28 AM
Pierwsze 2 plyty, jak dla mnie rewelacja. Chwilamim myslalam ze ideal. Jak wydali Mezerize to mialam ochote skoczyc z mostu. Zeby tak sie zeszmacic. Te nowe pisoenki to juz nie soad, jakby ktos inny je stworzyl. Komercja calkiem ich zzarla. Moim zdaniem gł wszystko przez darona. Zawsze go nie lubilam, ale w tej plycie to mnie powalil na kolana. Prawie w kazdej piosence wpieprza sie na wokal, a uwazam, ze serjej spiewa bardzo dobrze i nie potrzeba mu pomocy. W ogole czytalam gdzies , ze to daron bez zgody kolegow z kapeli, podpisal jakis kontrakt na $$$$, zeby byc bardziej popularni i nagrac wlansy solowy projekt. I dlatego pewno teraz soad slucha cala papka, ktora nigdy wczesniej o nich nie slyszala. Dla mnie sa oni teraz na straconej pozycji, kiedys bylo inaczej....
Co do korna, uwazam, ze to jeden z gorszych zespolow rockowych, metalowych czy nu-metalowych, nawet nie wiem do czego to przysadzic. Nie wnosza niczego nowego do muzyki, a wrecz przeciwnie wydaje mi sie,z e nasladuja inne swietne zespoly. Zespol, ktory stoi na czele komercyjnosci.
Co do korna, uwazam, ze to jeden z gorszych zespolow rockowych, metalowych czy nu-metalowych, nawet nie wiem do czego to przysadzic. Nie wnosza niczego nowego do muzyki, a wrecz przeciwnie wydaje mi sie,z e nasladuja inne swietne zespoly. Zespol, ktory stoi na czele komercyjnosci.