01-17-2008, 08:34 PM
Ej, ludzie pilna sprawa. Nie chce ktoś może zakupić 16tys. ton gruzu betonowego z domieszką kostek granitowych?
Cena- 20zł za tonę, przy zakupie dużych ilości- możliwość rabatu! Ojciec twierdzi, że za cholerę tego nie spylę, bo jest zastój zimowy w budownictwie i powoli dochodzę do wniosku, że ma rację, ale bardzo, bardzo nie chcę mu tego przyznać.
Kamil, zachowuj się kulturalnie, elegancko i zgodnie z wymogami Unii Europejskiej.
Cena- 20zł za tonę, przy zakupie dużych ilości- możliwość rabatu! Ojciec twierdzi, że za cholerę tego nie spylę, bo jest zastój zimowy w budownictwie i powoli dochodzę do wniosku, że ma rację, ale bardzo, bardzo nie chcę mu tego przyznać.Kamil-Reloaded napisał(a):A ma ktoś z Was Viste ? jestem ciekaw jak to "chujstwo" spisuje sie na codzień. Ponoć w przypadku gier wymaga ona conajmniej 1GB ramu, a nawet w dwóch.Mam na lapku, jest okej, tylko zupełnie nowy sprzęt, nawet nieszczególnie zaśmiecony, a włącza się jak pecet po dwóch latach użytkowania. Ja mam właśnie 2gb, cyka wszystko elegancko.
Kamil, zachowuj się kulturalnie, elegancko i zgodnie z wymogami Unii Europejskiej.