• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BLUR

A u mnie po "Think Tank" przyszedł czas na Blur, słucham tej płytki od kilku dni i brzmi naprawdę przyjemnie.
Dla mnie najmocniejszym punktem zespołu jest wokalista, miejscami śpiewa tak leniwie, coś smęci. Naprawdę dobrze mu to wychodzi.

[edit: 2 kwietnia 2006]

Kamael napisał(a):Płytki "Think Tank" miło się słucha

Ale ja byłem głupi - "miło się słucha"? ;DDD Toż to jest fantastyczna płyta. Aż mi teraz wstyd czytać takie bzdury.

Odkopuję temat, bo pojawił się news na temat pracy zespół nad nową płytą:

Basista formacji, Alex James, zdradził, czego należy spodziewać się po kolejnym dziele tria. - Przygotowaliśmy najbardziej niegrzeczny, brudny i złowieszczy materiał, jaki kiedykolwiek udało nam się nagrać - zapewnia muzyk. - Foo Fighters się posikają, kiedy usłyszą, co zrobiliśmy.

James wyjaśnił jednocześnie, że z powodu indywidualnych projektów poszczegónych członków zespołu, prace nad krążkiem Blur zostały odstawione na boczny tor, niemniej wkrótce ta sytuacja ma ulec zmianie.

źródło: http://muzyka.onet.pl/mr,1299197,wiadomosci.html

Ciekawi mnie jak to wypadnie, bo o wiele spokojnieszy i świetnie poukładany "Think Tank" pasuje mi idealnie, a tu znowu jakaś zmiana.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
BLUR - przez Pete_Doherty_89 - 03-13-2005, 01:48 PM
[Bez nazwy] - przez velvetova - 03-13-2005, 01:58 PM
[Bez nazwy] - przez Ajana - 03-13-2005, 02:36 PM
[Bez nazwy] - przez Kamael - 03-13-2005, 04:09 PM
[Bez nazwy] - przez Saul Hudson - 03-13-2005, 07:14 PM
[Bez nazwy] - przez Splash - 03-17-2005, 08:57 PM
[Bez nazwy] - przez Emma - 06-09-2005, 06:39 PM
[Bez nazwy] - przez Asymii - 08-09-2005, 07:46 PM
[Bez nazwy] - przez Arion - 08-10-2005, 08:23 AM
[Bez nazwy] - przez Kamael - 08-10-2005, 08:29 AM
[Bez nazwy] - przez Przemek87 - 04-05-2006, 01:22 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.