08-03-2005, 11:09 AM
No mi w tym roku nie wyszła impreza urodzinowa (07.07) ale ja tak zawsze mam
A dla tych co mieli podczas mojego pobytu na forum to Wszystkiego "spóźnionego" naj! 
PS. chciałbym jeszcze dodać, że na PHPBB2 przerobionym przez niejakiego "Przema" można wpisać kiedy się ma urodziny i będzie pisało na dole na stronie głównej:
no to akurat jest tak jak nikt nie ma... a te 10 dni można zmienić na ile się chce... proponuje zainstalować tutaj ten mod, tylko najpierw warto zrobic kopię db
Ja sam na moim forum mam ten mod... jest tak shoutbox
i inne duperele... o wiele lepsze forum by było niż to tu
Choć to też jest dobre, ale pod względem technicznym można zastosować kilka upgrade'ów
Peace...
A dla tych co mieli podczas mojego pobytu na forum to Wszystkiego "spóźnionego" naj! 
PS. chciałbym jeszcze dodać, że na PHPBB2 przerobionym przez niejakiego "Przema" można wpisać kiedy się ma urodziny i będzie pisało na dole na stronie głównej:
Cytat:Nikt nie ma dziś urodzin.
Nikt nie ma urodzin przez następne 10 dni
no to akurat jest tak jak nikt nie ma... a te 10 dni można zmienić na ile się chce... proponuje zainstalować tutaj ten mod, tylko najpierw warto zrobic kopię db
Ja sam na moim forum mam ten mod... jest tak shoutbox
i inne duperele... o wiele lepsze forum by było niż to tu
Choć to też jest dobre, ale pod względem technicznym można zastosować kilka upgrade'ów
Peace...
![[Obrazek: Filczek.gif]](http://imagegen.last.fm/ElliottSmith/oartists/Filczek.gif)
Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.