07-30-2005, 09:03 AM
Cytat:A ludzie ubierają się na czarno, bo taki mają gust poprostu, a jeśli chodzi o koszulki jakiś zespołów to dlatego, że lubią te zespoły (nie zawsze, ale nie piszę tu o pozerach).No tak, ja też ubieram się bardzo często w czarne szaty, bo taki image mi się podoba. Kolor czarny IMO jest najbardziej elegancki ze wszystkich. I najdoskanlszy, gdzieś (chyba w jakiejś książce) znalazłem takie fajne wyjaśnienie dlaczego. Otóż czarny nie ma różnych barw, odcieni, nie ma kilku rodzajów czarnego, a tak się dzieje z innymi kolorami (biał - klasyczny biały, beżowy, kremowy; bardziej ciemne i jasne odcienie); czarny zawsze jest taki sam. I to jest jego wyjątkowowść.
A co do koszulek, to ja np. posiadam jedną. Ale nie dlatego że utożsamiam się z muzyką, jakiej słucham. Poprost dlatego, że podoba mi się "ilustracja" na koszulce, jest poprostu cudowna. I choć bardzo lubię ten zespół, to nie wkurzyłbym się, jakby wszytkie litery zniknęły i została ilustracja.
![[Obrazek: 9cafcc3de988251e6133c3cc59982430.jpg]](http://rockmetalshop.pl/photo/9cafcc3de988251e6133c3cc59982430.jpg)
Oto moja koszulka- przyznacie że zajebista, prawda?