07-24-2005, 09:28 PM
Ja zaczęłam ich słuchać od chwili gdy usłyszałam Feel. Dobrze, że mają zróżnicowaną muzyke, tak bym nawet nimi się nie zainteresowała... Na początku słuchałam łagodniejszych kawałków ( tak aby mój"organizm się przyzwyczaił
). Potem poszło... To właściwie dzięki tej kapeli, i od tej kapeli wszystko się zaczęł, moje spojżenie na muzykę, świat... Teraz , po latach ztwierdzam, że jest to jeden z moich ulubionych zespołów (odrazu po Moonspell
). Jedno mnie tylko wkirza, dlaczego jest tak ubogo jeśli o zróżnicowanie w koszulkach. Osobiście natknęłam się tylko na Eternity. Aby zdobyć resztę musiałam się trochę napracować. Po prostu poszłam do działu gdzie zajmują się nadrukowywaniem różnych dziwactw na koszulki itp. Mimo utrudnień nadal w ten sposób zdobywam ich nowe koszulki....
W mojej hierar. jeśli chodzi o ich albumiki na pierwszym miejscu stoi oczywiście "Eternityt", potem "Resonance"(w szczegulności "Far away) i "A fine day to exit"(osobiście uwielbiam "Panic"), a potem cała reszta....
). Potem poszło... To właściwie dzięki tej kapeli, i od tej kapeli wszystko się zaczęł, moje spojżenie na muzykę, świat... Teraz , po latach ztwierdzam, że jest to jeden z moich ulubionych zespołów (odrazu po Moonspell
). Jedno mnie tylko wkirza, dlaczego jest tak ubogo jeśli o zróżnicowanie w koszulkach. Osobiście natknęłam się tylko na Eternity. Aby zdobyć resztę musiałam się trochę napracować. Po prostu poszłam do działu gdzie zajmują się nadrukowywaniem różnych dziwactw na koszulki itp. Mimo utrudnień nadal w ten sposób zdobywam ich nowe koszulki....W mojej hierar. jeśli chodzi o ich albumiki na pierwszym miejscu stoi oczywiście "Eternityt", potem "Resonance"(w szczegulności "Far away) i "A fine day to exit"(osobiście uwielbiam "Panic"), a potem cała reszta....