07-23-2005, 07:36 PM
Cytat:Mam 18 lat, o mnie nikt nie może powiedzieć, że mogę mieć jakieś resentymenty jeśli chodzi o komunę, a chciałbym, by prezydentem został ktoś o poglądach lewicowych. Tutaj jak widzę nikt oprócz mnie takiego nastawienia nie ma (za wyjątkiem paru osób, które na początku tematu się wypowiadały pochlebnie o Marku Borowskim). Wszystko wskazuje na to, że na Borowskiego zagłosuje. Ta kandydatura jest dla mnie po prostu dobra, takiego chciałbym prezydenta. Zapewne zaraz i tak ktoś wyskoczy z hasłami "anty-lewackami", ale mało mnie to obchodzi.
Cóż- poglądy lewicowe ponoć są uleczalne. Rzecz w tym, ze ja nie uwazam kandydatury Borowskiego za złą. Jest to właśnie jeyny lewicowy kandydat, którego mógłbym poprzeć. Rzeczowy, konkretny, uczciwy. Nie można o nim zbyt wiele złego powiedziec.
Co do p. Bochniarz- to jest po prostu mdły kawał niczego, z szkodliwymi pogladami. Niech gnije.
Cytat:. Dlatego jestem jeszcze bardziej przekonany, że Cimoszewicz pojawił się odpowiednim momencie. Ludzie zaczęli bać się sposobu w jaki uprawia politykę Polska prawica.
1. Polska prawica, bo to przymiotnik jest.
2. JAki sposób uprawiania polityki? Poazywanie korupcji? Wytykanie palcem złych zyczajów i nieuczciwości? Brednie...
"All that's left to say is: Farewell"