07-23-2005, 07:18 PM
ReTuRn napisał(a):To właśnie napisałem, jest za młody.Cytat:Bo Romek jest za młody, a boi się, że ktoś inny po ewentualnym sukcesie w wyborach (w co mimo wszystko trudno uwierzyć) mógłby odebrać mu władzę w LPRze.
Nie ma 35 lat, które są wymagane do uzyskania biernego prawa wyborczego na prezydenta...
Cytat:Kaczor 1000 razy lepszy od czerwonej mendy Cimoszewicza i takiej bezpłciowej 'postepowej' kurwy jak Bochniarz...Cóż, Twoje zdanie, z którym totalnie się nie zgadzam. Życie w państwie rządząnym przez Kaczyńskiego nie jest czymś o czym marzę i jak wynika z sondaży nie jestem osamotniony.
Mam 18 lat, o mnie nikt nie może powiedzieć, że mogę mieć jakieś resentymenty jeśli chodzi o komunę, a chciałbym, by prezydentem został ktoś o poglądach lewicowych. Tutaj jak widzę nikt oprócz mnie takiego nastawienia nie ma (za wyjątkiem paru osób, które na początku tematu się wypowiadały pochlebnie o Marku Borowskim). Wszystko wskazuje na to, że na Borowskiego zagłosuje. Ta kandydatura jest dla mnie po prostu dobra, takiego chciałbym prezydenta. Zapewne zaraz i tak ktoś wyskoczy z hasłami "anty-lewackami", ale mało mnie to obchodzi.
Return - pohamuj trochę, bo nie masz żadnych podstaw, by p. Bochniarz tymi słowy określać. To typowe zachowanie dla polskich polityków prawicy, nie wiedziałem, że również dla ich wyborców. Jeśli ktoś jest po drugiej stronie należy go w sposób chamski zdyskredytować, zniszczyć, opluć. Rozumiem, że ludziom w Polsce przeszkadzają ci, którzy coś osiągnęli, a swe poglądy wyrażają w sposób normalny, bez cienia pieniactwa i jadu wypływającego z każdego zdania. Dlatego jestem jeszcze bardziej przekonany, że Cimoszewicz pojawił się odpowiednim momencie. Ludzie zaczęli bać się sposobu w jaki uprawia politykę Polska prawica.