07-14-2005, 09:18 PM
Z dowcipów (mało smieszny)
Jak najszybciej ściągnąc gotha z drzewa?
Odciąć linę na której się powiesił
Ale lepsze są ogłoszenia chociażby w na rockmetal.pl i innych :
"Witam! Jeśli komuś się nudzi i chce pogadać z 15 letnią gówniarą, to niech pisze. Słucham takich zespołów jak: Behemoth, Burzum, Cannibal Corpse, Kredki itp.
nazwisko/pseudonim: Marcelina"
"Kraków. Prawie niemożliwe. a jednak próbuję. Czy jest szansa na to, że gdzieś jeszcze jest człowiek, który nie pije, nie pali i słucha metalu, i czuje się trochę samotny w tym świecie, a dnie upływają mu na nauce lub grze na komputerze... I może jeszcze lubi mangę i anime, choć trochę. I will wait (mam 17 lat, to jeszcze mogę poczekać trochę).
nazwisko/pseudonim: some(ona) strange "
"Lublin. Jeżeli myślisz, że znajomość z metalową damą po trzydziestce może być nudna lub mało ekscytująca - napisz, a szybko wyprowadzę Cię z błędu.
nazwisko/pseudonim: Black Witch "
A z resztą.... www.goth-ripper.blog.pl
Jak najszybciej ściągnąc gotha z drzewa?
Odciąć linę na której się powiesił
Ale lepsze są ogłoszenia chociażby w na rockmetal.pl i innych :
"Witam! Jeśli komuś się nudzi i chce pogadać z 15 letnią gówniarą, to niech pisze. Słucham takich zespołów jak: Behemoth, Burzum, Cannibal Corpse, Kredki itp.
nazwisko/pseudonim: Marcelina"
"Kraków. Prawie niemożliwe. a jednak próbuję. Czy jest szansa na to, że gdzieś jeszcze jest człowiek, który nie pije, nie pali i słucha metalu, i czuje się trochę samotny w tym świecie, a dnie upływają mu na nauce lub grze na komputerze... I może jeszcze lubi mangę i anime, choć trochę. I will wait (mam 17 lat, to jeszcze mogę poczekać trochę).
nazwisko/pseudonim: some(ona) strange "
"Lublin. Jeżeli myślisz, że znajomość z metalową damą po trzydziestce może być nudna lub mało ekscytująca - napisz, a szybko wyprowadzę Cię z błędu.
nazwisko/pseudonim: Black Witch "
A z resztą.... www.goth-ripper.blog.pl
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Sprawi dziecko mandragorze