07-11-2005, 03:29 PM
Cytat:I nie wiem co sie tak uczepiliscie tego zlotu o charakterze pseudoreligijnym co sie urzadzil na Jasnej Gorze.. Do domu Wam przeca nie wlaza..
I to jest sensowne stwierdzenie- będa sobie gdzieś siedziec, nie agresywnie, jak pedały w paradzie wam po ulicy łazic i uczyć tolerancji i demokracji.
Aczkolwiek osobiście w czymś takim nie wziąłbym udziału nigdy.
Cytat:Z druga czescia moge sie zgodzic.. Z pierwsza (i wypowiedzia Scully) nie.. Spojrzcie w lustro.. To raczej Wy (w znacznej wiekszosci) wyrozniacie sie wlasnie sposrod 'normalnego' tlumu swoimi czarnymi ciuchami, dlugimi wlosami, stadem kolczykow i pieszczochow.. Wg tej teorii 'macie mniej do zaproponowania (swoimi poglądami, swoim charakterem, swoją inteligencją itp.)' niz klega/kolezanka ubierajaca sie jak babcia przykazala..
Dobrze, że napisałeś 'w znacznej większosci', bo ja osobiście w żadne nachalny sposób się ze swoja muzyką nie afiszuję :> 2 Ładne koszulki [Meta i PF], zakładane 'od święta' i dłuższe włosy to nie jest raczej nic nachalnego. A takie pinkostwo totalne jest jednak czymś obrzydliwym. Swoją drogą znałem jedną taka, bardzo ładna i szalenie intersujaca, która kochała różowy i co poradzisz? :>
"All that's left to say is: Farewell"