07-10-2005, 11:37 AM
VerDt napisał(a):Mroczne laski, mroczni metale, kostki itp... Wiesz, jeśli komuś się to podoba, ktoś to lubi i uważa, że właśnie tak ma wyglądać to czemu nie?
Wiochą jest myślenie, że jest to wiocha.
Co ci się nie podoba w czarnych dżinsach i koszulce z zespołem? Albo dziewczynie w czarnej sukni pomalowanej na czarno? Może Ci się to nie podobać, ale nie wiem czy obrażanie tych osób (bo mówienie, że ich ubiór i styl bycia to wiocha to raczej jest obrażanie) jest mądre.
Podpisuję się....
Lepiej bym tego nie określiła... Chociaż z drugiej strony określenie czegoś 'wiochą' jest jedynie wyrażeniem własnego poglądu na coś innego. Według mnie śmieszne jest udawanie kogoś kim nie jesteśmy i kicz, który zasypuje nas zewsząd.Blood napisał(a):A jezeli ktos jest dyslektykiem?Teraz jest pełno tzw. 'dyslektyków'. Większa ich część jest dyslektykami jedynie dlatego, że mają zaświadczenie. To jest durne pójście na skróty. Tym bardziej, że większość z nich radzi sobie i z pisaniem i z czytaniem jak najlepiej. A ci, którzy naprawdę mają z tym kłopot mogą pisać w programach, które sprawdzają błędy, a potem wklejać... Proste
Want excitement don't get none I go wild