07-04-2005, 12:48 PM
Dżemik napisał(a):Najczęściej pokazywana Beyonce na pewno nie i tu się zgodzę, ale dwie pozostałe panie są bardzo ładne, tylko muzykę mają fatalną, a i głosy niezbyt dobre.Kamael napisał(a):Dzem jest dziwny.. Dzem uwaza ze Destiny's Child piekne nie sa.. ;]Dżemik napisał(a):-kto pozwolil na tak dlugi wystep beznadziejnego Destiny's Child?Może postawili jedynie na wartości estetyczne? ;D Ja jedynie pod tym względem patrzę na ten występ ;D.
Cytat:Do mnie jego muzyka nigdy nie trafiała (ani w wydaniu solowym, ani w The Police), poza utworem "Desert Rose", a tutaj mimo to bardzo miło się słuchało.Cytat:- Sting - nie słucham, a tutaj z przyjemnością mogłem to zrobić.
Zapomnialem o tym kolezce.. Slucham zarowno Stinga, jak i The Police, wiec z przyjemnoscia obejrzalem jego wystep.. Fajny pomysl z tym 'We'll be watching you'..
Co do PSB - faktycznie, nie zwróciłem uwagi, że o kontekst mogło Ci chodzić ;D, ale nie mogę się z Tobą zgodzić, że występ był godny uwagi - ja czekałem tylko aż wreszcie realizator przełączy się na inne miasto. Zupełnie ta muzyka do mnie nie trafiła.