07-01-2005, 07:34 PM
To zależy co już znasz... Ja zaczynałem od najnowszego, akustycznego albumu - "Sleepy Buildings" i tak mnie urzekł, że zabrałem się za resztę dyskografii. Jeśli jeszcze nie znasz, to polecam. Poza tym ja mam manię na punkcie EP "Black Light District" - trzy utwory + jeden ukryty, ale cudo po prostu. Utwór tytułowy trwający ponad 15 minut trudno mi opisać słowami.
Mówiąc szczerze za cokolwiek z TG się nie zabrać jest dobre, więc nie wiem czy ma sens się rozpisywać... Poza "Mandylion" i "If Then Else", i "Nighttime Birds", i "How To Measure A Planet" (do którego się przekonałem), to albumy świetne.
Jedynie "Souvenirs" znam od niedawna i tutaj Ci nie pomogę, jeszcze sam nie mam wyrobionej opinii.
Mam rozumieć, że "Mandylion" to pierwszy album TG jaki przesłuchałaś?
Mówiąc szczerze za cokolwiek z TG się nie zabrać jest dobre, więc nie wiem czy ma sens się rozpisywać... Poza "Mandylion" i "If Then Else", i "Nighttime Birds", i "How To Measure A Planet" (do którego się przekonałem), to albumy świetne.
Jedynie "Souvenirs" znam od niedawna i tutaj Ci nie pomogę, jeszcze sam nie mam wyrobionej opinii.
Mam rozumieć, że "Mandylion" to pierwszy album TG jaki przesłuchałaś?