11-15-2005, 11:52 PM
Ixion napisał(a):Moim zdaniem nikogo nie próbują podrabiać, po 4 płytach wyrobili sobie swój styl.
Ixion napisał(a):Poza tym, jeśli się chce, w każdym zespole zobaczy się podróbkę innego, niezależnie co i jak by grałOczywista sprawa, ze podrabiaja - prekursorow gatunku.
I nie w kazdym zespole znajdzie sie podrobke innego, np. Paradise Lost, płyta "Gothic" czy bedac w klimatach blizszych AF Theatre of Tragedy.
I jeszcze jedna sprawa - twoje zdania same siebie zaprzeczaja, najpierw piszesz, ze AF nikogo nie podrabia, a pozniej ze kazdy zespol kogos podrabia. Taka sprzecznosc wcale nie dodaje wiarygodnosci pozostalym argumentom.
Ixion napisał(a):Aha: jak uważasz że z nich takie cukiereczki jak WT to chyba masz coś ze słuchemNiegdzie nie napisalem, ze uwazam "ze z nich takie cukiereczki jak WT". Nie zmieniaj moich slow, prosze.- zapuść sobie "Living Shields" "Attendance" czy "No Control" - nie jest to żadna rzeźnia, bo i nie o to chodzi, ale do takiego WT to im daleko.
Ixion napisał(a):zapuść sobie "Living Shields" "Attendance" czy "No Control"Wiesz, jakos nie mam zamiaru, trawestujac znane polskie przyslowie, wyszukiwac łyzki miodu w beczce dziekciu.
-lilith- napisał(a):Nie mam, jak już wcześniej pisałam nic do After Forever, nawet ich lubię, ale mnie rozwaliłeśPotraktuje to jako komplement