06-28-2005, 10:33 PM
cóż, każdemu podoba sie co innego...ale trzeba przyznać, że jakoś gdy WT nie mozna było zobaczyc na VIVIE oraz MTV to jakoś mi sie nawet podobali
ale cóż, słuchając ostatniej płyty mam wrażenie,że została ona :
-wygłaskana,wycukrzona i pozbawiona jakiego kolwiek "pazura"...może mi sie oberwie za to stwierdzenie ale chyba ich ostatnia płyta ( the silent force)została spłodzona aby ją przepuścić na MTV, po prostu, jak dla mnie za słodko, nie ukrywam, że jest kilka krótkich momentów które mi się podobają ale reszta...za słodko!!! wogóle to słuchając the silent force ma sie wrażenie, ze płyta została nagrana wg. schematu-orkiestra robiąca przygrywke (oczywiście uduchowioną,z pełną pompą,) krótka zwrotka i chwytliwy refren
ale...każdemu sie podoba co innego
tylko najgorsze jest jedno...wiadomo, że "młodzierz" ogląda kanały muzyczne, podpatrzy teledysk WT i...kolejny metal!!! tak, kolejny dziecie pokolenia linkin park, evanesense (cholera, jak sie to pisze?)i tym podobnych hybryd zostało wydane na świat
powracając do temu: wokal Sharon nawet, nawet bardzo
ale czasem wyje niemiłosiernie. Ogólnie można posłuchać...ale tylko pierwszej płyty.
a najlepsze będzie teraz
podobno obecny styl jaki rezentuje ten zespół to "gotyk", nie wiem czy chodzi o styl w architekturze czy może muzykę, ale pytałam się dzieci w różnym wieku i to że WT gra "gotyk" poprali oni jakże mądrym argumentem : "bo tam śpiewa babka" czyli każda kapela z babka na wokalu to kapela "gothycka"
no ale...jest też osoba która uważają theriona za owy "gotyk"
zainteresowanym mogę podać adres forum na jakim udziela się ta osoba udziela
ale cóż, słuchając ostatniej płyty mam wrażenie,że została ona :-wygłaskana,wycukrzona i pozbawiona jakiego kolwiek "pazura"...może mi sie oberwie za to stwierdzenie ale chyba ich ostatnia płyta ( the silent force)została spłodzona aby ją przepuścić na MTV, po prostu, jak dla mnie za słodko, nie ukrywam, że jest kilka krótkich momentów które mi się podobają ale reszta...za słodko!!! wogóle to słuchając the silent force ma sie wrażenie, ze płyta została nagrana wg. schematu-orkiestra robiąca przygrywke (oczywiście uduchowioną,z pełną pompą,) krótka zwrotka i chwytliwy refren
ale...każdemu sie podoba co innego
tylko najgorsze jest jedno...wiadomo, że "młodzierz" ogląda kanały muzyczne, podpatrzy teledysk WT i...kolejny metal!!! tak, kolejny dziecie pokolenia linkin park, evanesense (cholera, jak sie to pisze?)i tym podobnych hybryd zostało wydane na świat
powracając do temu: wokal Sharon nawet, nawet bardzo
ale czasem wyje niemiłosiernie. Ogólnie można posłuchać...ale tylko pierwszej płyty.
a najlepsze będzie teraz
podobno obecny styl jaki rezentuje ten zespół to "gotyk", nie wiem czy chodzi o styl w architekturze czy może muzykę, ale pytałam się dzieci w różnym wieku i to że WT gra "gotyk" poprali oni jakże mądrym argumentem : "bo tam śpiewa babka" czyli każda kapela z babka na wokalu to kapela "gothycka"
no ale...jest też osoba która uważają theriona za owy "gotyk"
zainteresowanym mogę podać adres forum na jakim udziela się ta osoba udziela
nie jestem rybakiem, ja tylko łowię ryby.