09-08-2006, 06:18 PM
R_amze_S napisał(a):The Stig napisał(a):jesli chodzi ci o trzymające sie ogniwa łańcucha to wole trzymać sie kobietyCzyli Stiguś ,nie zaprzeczasz że jesteś na łańcuszku swojej władczyni,Rene? To mam dla ciebie poradnik,cobyś swej Pani nie podpadł i wiernie jej służył
Cytat:w przeciwienstwie do ciebie gdzie trzymasz sie vomitora a on ciebie...Juz nie czepiając się Twojej wyjatkowo żałosnej polszczyny,stwierdze tylko,ze gotów ponownie jestem pomyśleć,ze lecisz albo na vomitora albo na mnie i źle interpretując moją znajomośc z userem Vomitor,przemawia przez Ciebie zwykła zazdrośc.W tym miejscu cie poniformuję,ze jestem osobnikiem żonatym i jako taki nie planuję zadnych skoków w bok,a juz na pewno nie z tobą.Nie wiem jak tam Vomitor,zapytaj go,ale jak go znam,to raczej nie licz ze spełni twoje fantazje erotyczne.
dwa forumowe pedałki
nie wiem o c Ci chodzi mowiąc ze jestem na łancuszku Rene, wiec nie mowie tak, nie mowie nie.
Lecieć to moge samolotem ale napenwno nie na ciebi czy tez vomitora, czy ty jestes mężaty czy zonaty guzik mnie to obchodzi, jak i nie obchodzi mnie w czym vomitor jest lepszy od twojej drugiej połowki