06-22-2005, 08:33 PM
Pocialem twoj post, musisz mi wybaczyc.
Nie wiem kim jest "tró", nie znam zadnego.
Jak cie jebie to po co sluchasz?
Poza tym mam wady i tez nie jestem do konca taki, jaki chcialbym byc.
A czym jest? Ciekawa muzyczka z mrocznymi tekstami? Pianiem do ksiezyca w nocy? Panie, daj pan spokoj.
I na koniec cytat G:
Artur napisał(a):"nie bede tró metalem jesli nie bede zły HA-HA! ave sata! Strzezcie sie mnie bo jestem zly"Nie wiem kim jestes i malo mnie to obchodzi. Nie jestes black metalowcem i nie rozumiesz go.
(...) A to ze mam inne, swoje wlasne i nie kieruje sie niczym tylko wlasnym rozumem to nie jestem tró ?
Nie wiem kim jest "tró", nie znam zadnego.
Cytat:Mnie osobiscie jebie to oczym oni spiewaja, po prostu fajny temat i tyle, ale zeby wplatac to w zycie to juz jest dla mnie przesadą.Patrz punkt "nie rozumiesz bm i nie wiesz czym on jest".
Jak cie jebie to po co sluchasz?
Cytat: To tak, jakbym obejzal jakis fajny film i przyjął to jako ideologie zyciową.Film a ideologia zyciowa to troche co innego.
Cytat: Po drugie, jesli ktos twojej rodziny jest "dobry wrazliwy" to nie bedziesz dla niego "ok" ?Sprecyzuj co znaczy "ok" (sam tego uzyles w 1szym swym poscie).
Poza tym mam wady i tez nie jestem do konca taki, jaki chcialbym byc.
Cytat: No cóz, czy to ze teksty muzyczne nie sa dla mnie czyms wiecej, niz tylko tekstami, to zaraz nie rozumie BM ? Mysle ze nie, ale po prostu jest on dla mnie czyms innym.Trafiles w sedno, kwintesencja BM i jego ideologii sa wlasnie teksty. Olewasz je- nie rozumiesz cyzm jest BM. Prawda, jakie to proste?
A czym jest? Ciekawa muzyczka z mrocznymi tekstami? Pianiem do ksiezyca w nocy? Panie, daj pan spokoj.
I na koniec cytat G:
Cytat:Oczywiście ,przecież true metalowiec nie kieruje się własnym rozumem tylko żyje tak żeby wszystkim zrobić na złość.Uproszczenie, stereotyp.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!