06-19-2005, 03:26 PM
a ja mam 31 lipca...
na cp bede szalal
rok temu w nastepny dzien po urodzinach okazalo sie ze mam znajomych bolkowskich kickbokserow (tak mowili)
moj brat z dziewczyna poszli spac o 1, zostawili mnie samego a ja sie bawilem cala noc w "blue ice", stawialem browar i rozdawalem narkotyki
jak urodziny to na calego hehe...
ale chlopaki byly ok bo jak przyszedlem na nastepny dzien i klub byl caly zapchany to jak mnie zobaczyli zrobili miejsce w swojej "lozy", powiedzieli choc wiktor, siadaj tu masz kielicha a koles z zaopatrzeniem bedzie za godzine - dzisiaj my stawiamy...
na cp bede szalal

rok temu w nastepny dzien po urodzinach okazalo sie ze mam znajomych bolkowskich kickbokserow (tak mowili)

moj brat z dziewczyna poszli spac o 1, zostawili mnie samego a ja sie bawilem cala noc w "blue ice", stawialem browar i rozdawalem narkotyki
jak urodziny to na calego hehe...ale chlopaki byly ok bo jak przyszedlem na nastepny dzien i klub byl caly zapchany to jak mnie zobaczyli zrobili miejsce w swojej "lozy", powiedzieli choc wiktor, siadaj tu masz kielicha a koles z zaopatrzeniem bedzie za godzine - dzisiaj my stawiamy...