06-07-2005, 08:41 PM
Cytat:Anathema i jej podobne BYŁY zespołami Doomowymi, ale już nie są.Dlatego też w moim poście piszę:
Cytat: stara Anathema (do płyty SIlent Enigma włącznie)
Cytat: Paradise Lost (głównie starszy
Cytat: Lacrimas Profundere (tylko na pierwszych płytach)
Cytat: może się czepiam, ale nie lubie degenerowania pewnych pojęćNic takiego nie uczyniłem. Zaproponowałem tylko przeniesienie tematu do działu na forum, do którego jest w miarę podobny (niektóre zespoły bardziej, niektóre mniej, niektóre wogóle), a który to dział jest zdecydowanie najmniejszy spośród wszystkich "metalowych" na forum. Przenieście to gdziekolwiek, bo uważam że DOOM będzie prezentował się lepiej obok gotyku, deatha itp. niż w dziale inna muzyka (doom METAL na METALOWYMforum w dziale inna muzyka obok HH!!!) niż obok HIp Hopu! Poprostu boli mnie umieszczanie w takim miejscu jednego z moich ulubionych gatunków muzycznych.
Cytat:mierzi mnie, jak dowiaduje się że Sonata Arctica to power, a Łityn temptejszyn to gotyk(litości!), a Good Charlotte - punk.Nic takiego także nigdy nie sformułowałem.
Cytat:Wykaż wspólne z gotykiem cechy takich zespołów jak Cathedral, Candlemass, St. Vitus, Pentagram, Trouble, Electric Wizard, to pogadamyO czym ty chcesz rozmawiać?!