06-04-2005, 09:21 PM
Tomash napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Jak dla mnie, na dzień dzisiejszy zostawiliście daaaleko w tyle ,,konkurencyjny'' HMP - Pure metal jest zdecydowanie ładniej wydany,ma lepszy papier a co najważniejsze, PROFESJONALNIE napisane recenzje! Nie ma tu żenujących sytuacji w których 90% recenzowanych zespołów(z czego większość to 5 liga) dostaje maksymalną ocenę,
W dodatku częśc płyt recenzowanych w HMP, to jakieś 10 ligowe melodic powermetalowe bzdury z Singapuru, któych i tak w życiu sie nie usłyszy, a tylko zajmuja miejsce, poza tym - kompletna ignorancja w stosunku do innych gatunków(pamiętam nawet, że w jednym z wczesnych numerów jakiś "redaktur" nażekał, że na heavy metalowym koncercie grały dwie kapele thrashowe - po prostu straszne) no i jeszcze fatalny papier, fatalna czcionka, i za wysoka cena jak na taką "jakość" ale jak już pisałem, HMP i PM nieźle się uzupełniają
Exactly!
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia

) no i jeszcze fatalny papier, fatalna czcionka, i za wysoka cena jak na taką "jakość" ale jak już pisałem, HMP i PM nieźle się uzupełniają