06-03-2005, 05:21 PM
Kurdeż i o to chodzi Tomashu. Nie wiem czemu się tak stresujesz, skoro ja również powyżej nadmieniłam, że póki co nie zajmuje się wogóle literaturą fantasy, chybaże chcę się rozlużnić umysłowo
I takie jak zwykle skromne sprostowanko: Mi chodzi o to, że aż nazbyt zapalczywie wyrażasz swoje zdanie, więc określenie siebie na końcu nie jest adekwatne do moich słów względem Twojej osoby
I to tyle względem osoby Tomasha.
Ps. Ja nic nie mam do Ciebie, bo chyba jednak mogą być z Ciebie ludzie (odrazu nadmieniam, iż to był jedynie żarcik niewinny zaprawiony lekką nutką sarkazmu
hehe-coby się ktoś(ia) nie czepiała)
Bo raz enty powtarzam, że nie chce się z nikim kłócić. Dlatego wypowiedzi lilith nie skomentuję...
Dodam jedynie, że nierozumiem Twoich argumentów, bo oprócz odrobiny złośliwości (ach, ta pikanteria!
) i to takiej bardzo nieszkodliwej nie znalazłam w moich wypowiedziach nic, co mogłoby wskazywać na to, że:
1. Narzucam komuś swoją wolę
2. Zakazuję komuś mieć swoje zdanie
3. Uważam się za nie wiadomo co
Dlatego proszę Cie grzecznie i uniżenie, abyś zechciała łaskawie mi podać konkrety w tej sprawie.
Sory ale CZY JA KOGOŚ TUTAJ DOMINUJE?!<hahaha>

I takie jak zwykle skromne sprostowanko: Mi chodzi o to, że aż nazbyt zapalczywie wyrażasz swoje zdanie, więc określenie siebie na końcu nie jest adekwatne do moich słów względem Twojej osoby
I to tyle względem osoby Tomasha.Ps. Ja nic nie mam do Ciebie, bo chyba jednak mogą być z Ciebie ludzie (odrazu nadmieniam, iż to był jedynie żarcik niewinny zaprawiony lekką nutką sarkazmu
hehe-coby się ktoś(ia) nie czepiała)Bo raz enty powtarzam, że nie chce się z nikim kłócić. Dlatego wypowiedzi lilith nie skomentuję...
Dodam jedynie, że nierozumiem Twoich argumentów, bo oprócz odrobiny złośliwości (ach, ta pikanteria!
) i to takiej bardzo nieszkodliwej nie znalazłam w moich wypowiedziach nic, co mogłoby wskazywać na to, że:1. Narzucam komuś swoją wolę
2. Zakazuję komuś mieć swoje zdanie
3. Uważam się za nie wiadomo co
Dlatego proszę Cie grzecznie i uniżenie, abyś zechciała łaskawie mi podać konkrety w tej sprawie.
Sory ale CZY JA KOGOŚ TUTAJ DOMINUJE?!<hahaha>