06-03-2005, 01:25 PM
heh to wogole cos sie skaszanilo bo w formularz wpisywalem swoje dokladne dane a teraz sprawdzalem ich poprawnosc a tutaj formularz pusty oO na mailu nic nie ma i co mam z tym fantem zrobic zeby dostac koszulke ale sztuk 1 ?
Bo boje sie ze jesli jeszcze raz zamowie to dojda do mnie 2 :/
oO po 5 min sprawdzalem po raz drugi dane i formularz znowu zrobil sie pusty wtf ?! oO
edit- Heh Valhalla thx za checi ;* ale wolalbym zeby wypowiedzialo sie na ten temat wiecej osob moze nie ja jeden mam taki problem ? Wiec plz szczegolnie modkow,admina o wypowiedzenie sie w tej sprawie
edit2- przypomnialo mi sie ze po pewnym czasie jak zamowilem to mi to zniklo z koszyka ale zadnego maila nie dostalem ani nic
Bo boje sie ze jesli jeszcze raz zamowie to dojda do mnie 2 :/oO po 5 min sprawdzalem po raz drugi dane i formularz znowu zrobil sie pusty wtf ?! oO
edit- Heh Valhalla thx za checi ;* ale wolalbym zeby wypowiedzialo sie na ten temat wiecej osob moze nie ja jeden mam taki problem ? Wiec plz szczegolnie modkow,admina o wypowiedzenie sie w tej sprawie

edit2- przypomnialo mi sie ze po pewnym czasie jak zamowilem to mi to zniklo z koszyka ale zadnego maila nie dostalem ani nic