06-02-2005, 08:49 PM
Metallica jest dla mnie wszystkim
Po prostu ubostwiam każdy kawałek bez wyjątku... mowcie co chcecie, moze jestem 'slepo zapatrzona' no ale moge ich słuchać w nieskończoność. Bardzo nielubie takiej krytyki typu ze cos jest zjebane itd itd.... po prostu moza powiedziec nei slucham i koniec a nie rozwlekac sie wytykajac im multum roznych 'nieudolnych/nieudanych' (chociaz takei nie istnieją) plyt czy kawalkow, bo obraza to zagorzałych fanow. Dajcie spokoj potem cala dyskusja to jedna wieka sprzeczka o to czy cos jest zjebane czy nie i kto ma racje.... Chcąc rozmawiac na poziomie zachowajmy odrobinę kultury i przede wszystm szacunku dla fanow odmiennej muzyki.
Peace for all and nothing else matters
Po prostu ubostwiam każdy kawałek bez wyjątku... mowcie co chcecie, moze jestem 'slepo zapatrzona' no ale moge ich słuchać w nieskończoność. Bardzo nielubie takiej krytyki typu ze cos jest zjebane itd itd.... po prostu moza powiedziec nei slucham i koniec a nie rozwlekac sie wytykajac im multum roznych 'nieudolnych/nieudanych' (chociaz takei nie istnieją) plyt czy kawalkow, bo obraza to zagorzałych fanow. Dajcie spokoj potem cala dyskusja to jedna wieka sprzeczka o to czy cos jest zjebane czy nie i kto ma racje.... Chcąc rozmawiac na poziomie zachowajmy odrobinę kultury i przede wszystm szacunku dla fanow odmiennej muzyki. Peace for all and nothing else matters
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."