06-01-2005, 09:36 PM
oprócz dość klasycznych, powiedzmy, 'nothing else matters', 'don't wanna miss a thing', 'wish you were here', w tej tematyce często wrzucam x-japan 'say anything', 'medeis' huntera, jakoś kojarząca mi się z tego typu poruszeniami, nie wiem, może przez wspomnienia... i hima lubię w tym wymiarze, bluzgajcie jeśli chcecie, ale potrafi na mnie odpowiednio podziałać. natomiast ostatnio wrzucam głównie 'speak my language', 'breathe', 'snow in summer', 'hello, i love you' the cure oraz coldplay, w szczególności 'the stientist' i 'a warning sign'. echu ;_;
*plus swobodna interpretacja 'bleeding me' - 'i'm digging my way, i'm digging my way to something, i'm digging my way to something better... ;] tak, bardzo swobodna. i może 'standing sex' i 'orgasm' x-japan ;].
do seksu? hmm... albo coś bardzo energicznego, albo nastrojowego... albo, tak, cisza (:
*plus swobodna interpretacja 'bleeding me' - 'i'm digging my way, i'm digging my way to something, i'm digging my way to something better... ;] tak, bardzo swobodna. i może 'standing sex' i 'orgasm' x-japan ;].
do seksu? hmm... albo coś bardzo energicznego, albo nastrojowego... albo, tak, cisza (: