06-01-2005, 07:07 AM
Jałokim napisał(a):Tuomasss napisał(a):jeśli na moje konto wpłynie odpowiednia sumka to może pogadamy...
właśnie.. ja w sprawie tego konta... Jako menadżer Emmy i szalony zwolennik jej urody i wdzięku chciałbym zapewnić odpowiednie dla jej wspaniałej osoby traktowanie, a w związku z tym przydałby się siakiś namiar na siedzibę szanownej komisji, gdzie przekazane byłyby bardzo wartościowe ARGUMENTY podkreślające atrakcyjność mojej kandydatki.
Obędzie się i bez tego zabiegu, gdyż wiem, że zwycięstwo jest w jej ręku, chyba że szanowną komisję przekonają ARGUMENTY niesłuszne (czyt. dające przewagę przeciwniczkom, które w rzeczywstości nie mają szans), lecz mając na uwadze świadomość faktu ARGUMENTOWANIA przez inne uczestniczki i ich zwolenników, wynikającego z wielkiej rywalizacji, chciałbym również UARGUMENTOWAĆ swój typ.
A co do http://images.google.pl/images?hl=pl&q=e...rt&spell=1 to wrzućcie tu foty bez charakteryzacji :] Przy odpowiednich zabiegach dżapończycy z człowieka godzille zrobili wiec i tutaj może być czit, a z resztą nawet z tą maską na twarzy do pięt Emmie nie dorasta
Oh, Emma, zazdroszczę menadżera ;]
My God is beautiful.