05-30-2005, 07:29 PM
Cytat:twoj gust ale wlasnie najwiekszym pozerstwem jest to co gadasz, jak ktos woli inne kapele to jego sprawa i wg mnie ty tu jestes najwiekszym ignorantem, nie wiem czego sluchasz ale pewnie sa to jedynie tru kapele bo inne to gowno tak ?
Moj gust jest taki, anie inny. Ja TWojego nie obrazam, pisze jeno, ze mi sie nie podoba KoRn :>
Cytat:ty tu masz beznadziejny gust, zreszta sadzac tez po twoim wieku zapewne masz podobny tok rozumowania jak pan Demon, zreszta caly czas go broniles wiec cos w tym jest
Kazdy ma prawo do wypowiedzi, nie tylko ci 'za'. A reszta to od razu 'niby-true', bo im sie KoRn nie podoba, spaduj czlowieku i uspokuj sie, bo irytujesz sie, jakby co najmniej o niepodleglosc Polski chodzilo.
Cytat:mowisz ze kawalki maja wtorne, tzrymaja sie sztywnych regul , ale przeciez gdyby Korn zaczal grac np. black to przestalby by byc Kornem, nie ?
Pewno zasmucilby swoich fanow, a tego nie chcemy- sluchajcie czego chcecie, a gdyby zmienil styl na black to mi akurat wisi, bo BM tez nie lubie...
"All that's left to say is: Farewell"