11-17-2005, 08:26 PM
Ja kiedy parę tygodni temu pożyczyłem sobie "TSMS" przez kilka dni nie mogłem się oderwać, słucham bez przerwy i nie mogłem wyjść z podziwu. A nie, przepraszam - były przerwy, w czasie których słuchałem "On The Sunday Of Life" ;D, Później oba albumy oddałem i teraz mi ich brakuje... Tak więc mam nadzieję, że uda mi się je w najbliższym czasie zakupić i będę mógł słuchać dowoli.
Tasiorro, buubi - może podzielicie się wrażeniami z koncertu? Ja czytałem/słyszałem różne opinie, np. mój znajomy, który wygrał bilet w Trójkowym "Minimax'ie" jest bardzo zadowolony (zdobył przy okazji podpis basisty na całkiem przypadkiem zabranym (;D) "Deadwing'u"), narzeka jedynie na nagłośnienie. Zaś nieliczni na forum Porków są zawiedzeni...
Tasiorro, buubi - może podzielicie się wrażeniami z koncertu? Ja czytałem/słyszałem różne opinie, np. mój znajomy, który wygrał bilet w Trójkowym "Minimax'ie" jest bardzo zadowolony (zdobył przy okazji podpis basisty na całkiem przypadkiem zabranym (;D) "Deadwing'u"), narzeka jedynie na nagłośnienie. Zaś nieliczni na forum Porków są zawiedzeni...