11-17-2005, 06:50 PM
Nivo napisał(a):Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed
To na pewno jest prowokacja...
Jeśli to nie jest prowokacja (a coś mi się zdaje, że jednak nie
), to... jej, aż brak mi słów...
hock: Ale jeśli to jest jednak prowokacja, to to robi się żałosne, bo ciągnie się już od jakiegoś czasu...hmm, a ja na początku myślałam, ze jednak nie jest aż tak źle...
Ps. Nadchodzi nowa era na forum, Era Angeliqe, strzeżcie się lepiej
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "